Počitadlo prasáků

pondělí 1. října 2012

#12: Bizarre Movie Posters

Bizár kout dvanáct. Před začátkem musím jenom trochu poradit. Pokud prahnete po pravidelné televizní dávce regulérního bizáru, doporučuji si vyhledat momentální pořady, jako Farmár hladá ženu, farmu, Modré z neba, nebo Extrémné rodiny. Všechno mají na svědomí slováci. Fakt se s tím neserou , a je jen těžko říct s čím příjdou dále. Na České televizi je monžo doporučit třetí řadu ČeskoSlovensko má talent, kde stále běží první kola, a proto se jednou za čas najde soutěžící, který se nestydí sáhnout si na dno vlastního ponížení. Třetí řada je mimoto obohacena o objasněný talent Jara Slávika.
Teď ale zpět. Minule tu byly CD Covers, tak dneska trochu z druhého konce.

Bizarre Movie Posters


Kolekci bizarních filmových obalů/plakátů jsem se začínal zajímat už jako malé dítě, kdy jsem ve videopůjčovně smrděl kolem regálu s horrory. Některé zásadní kusy si dodnes ještě pamatuju, a ty tady taky vyvěsím.
Nebudu se však zaměřovat ne prvoplánový bezúčelný hnus. U těchto posterů mi spíš totiž příjdou bizarní ty celkové úpravy, které vypadají, jako by je dělal grafik s průpravou tvorby obálek groteskního 70's vintage porna. Většinou jde taky o osmdesátkové, zejména Italské Horrory.

Nutno dodat, že už celkem dlouho vím o super facebook fanpage s příznačným názvem - Bizarre film posters, odkud jsem pro tenhle kout taky čerpal, a je naprostou povinností ji masochistky projet, a strašně lajkovat. Podle mě je to hodně kvalitní kolekce plakátů s touhle věčnou tématikou.
Teď už ale bez zbytečných keců pár mojich favoritů.

Žádné komentáře:

Okomentovat