Počitadlo prasáků

pondělí 1. října 2012

#4: Necrophagia

Zatím jsem psal o pořadu, filmu, a krátkometážním filmu .Ve štýrce půjde o klip - klipovou kolekci . A kdo jiný by měl mít nejvíc bizarní video, než nějaký Death-Metal band.


Necrophagia je Americká (Ohio) DeathMetalová skupina, založena v roce 1983. Vydala 6 studiových alb, a pár EP's. Skupina stále funguje.
Osobně jsem neslyšel žádné album od tohohle bandu, a netuším, jestli hrajou dobře, nebo jsou to jenom trapné moče. Ve videu, o kterém je tenhle kout, byla pro mě hudba spíš na druhém místě.



Video vzniklo v roce 1999, a jde o klip, který spojuje několik písní dohromady (Blood Freak, Burning Moon Sickness, Embalmed, Yet I Breath, Deep Inside, I Plant The Devil's Seed, a And You Will Live in Terror).Funny factem je, že tlustého rednecka si zahrál bubeník kapely. Nevím, do jaké doby videa jsou použity originální záběry(první scénka s chubby redneckem by měla být orig) určeny pro klip. Vím ale, že ke konci jde o scény z filmů, a jedním z nich je "Beyond" od Fulciho. A stejně je video nejvíc disturbing cca do šesté minuty.
No, a pak že na youtube není fap material pro perverts.

Žádné komentáře:

Okomentovat