Počitadlo prasáků

pondělí 1. října 2012

#9: Hospital Brut

Je tu další kout, a čas na další film. Nepůjde však o film, který má v první řadě někoho znechutit. Jde o animovaný film. Film, u kterého se lidi stávají schizofreniky, a epileptici explodují.

Hospital Brut




Animace jak od Švankmajera na DMT, ultrarychlé prostřihy mezi hovadinou, a ještě větší hovadinou, zvuky připomínající Teletubbies hozené do mixéru, a režie zvládnutá zhoubovaným Lynchem - tak by se asi nějak dal popsat francouzský animák z roku 1999, Hospital Brut.
O tvůrcích jsem info nenašel, ale mělo by jít o studentský film nějakých Francouzkých feťáků, kteří na sobě otestovali všechno, co prošlo skrz jehlu. U filmu se objevuje podnázev "Le Dernier Cri collective", ale nevím co to znamená.
O čem film vlastně je? Těžko říct. jediné co se dá možná určit je, že se to odehrává v nemocnici, a že jeto opravdu brut. Nějakou větší ideu by bylo asi těžko hledat, teda pokud někdo není schizofrenní sexuální deviant, s maniodepresivní psychózou, a trojitou lobotomií.

Osobně jsem celý filmy neshlédnul, a nevím jestli je to bez úhony možné. I tak si ale myslím, že tohle se dá brát jako jedna z nejtvrdších definicí nefalšovaného bizáru. Film je vhodnou alternativou pro lidi, kteří nechcou fetovat, ale chcou vědět, jaké to na fetu je. Jde ovšem o bad trip.

Nakonec přihazuji celý film, a citaci z kusu komentáře od uživatele Ledzepfan, z webu ČSFD.

čurák, hlava, mozek, pavouk,gumové rukavice, krev, jehlice v mozku, kozy, semeno, pískavý zvuk, chechtající se rozbité hračky, oči, další jehlice v mozku, chapadla, kunda, kunda, čurák v kundě, francouzské blábolení, stroboskop, pitevna, obraz, pes žeroucí lidskou nohu, holčička bez nohy, šváb, vypolstrovaná cela, drogy, televize, kunda , děvky, čert, erekce, sperma, vlasy, jehlice v kozách, čurák, kunda, strom z kund...atd atd atd.........................




pa

1 komentář:

  1. Hodnocení? Třikrát jsem se celkem slušně zasmála, jinak mě film svojí nudností nutil tak akorát koukat do blba. Jo, a jsem epileptik.

    OdpovědětVymazat