Počitadlo prasáků

pondělí 1. října 2012

#6: Human Freaks

Je tady další díl divné rubriky, věnující se divným věcem. Za 5 dílů bylo probráno pár různých témat, která se tvářile povětšinou nechutně. Dneska to bude trochu citlivější, reálnější, ale o to asi i nechutnější!

Majne top 5 Human Freaks

Jestli mě něco v životě fakt nejvíc děsilo (po tom, že skončím jako alkoholik, feťák, nebo hulič pér na hlaváku), Byly to určitě Pravé Lidské zrůdy. Prostě to, že je to žijící člověk, kterého mužu potkat na ulici, nebo mi můžu v noci stát nad postelí s kudlou v ruce, mi přijde více disturbing než Freddy Krueger, nebo zbrufenovaná Iveta Bartošová, zalitá okenou. Jo, já vím, že ti lidi za to většinou nemůžou, a je hnus na to narážet, nebo se jim za to smát. Já se určitě nesměju. Je to fakt smutné, ale já prostě neudělám nic s tím, že mě to děsí jak hovado!

Předem napíšu, že info o následujících freaks nebude nějak obsáhlé. Za zmínku stojí spíš výživné obrázky.


#5 Schlitzie


Tohle asi příjde většině lidí spíš vtipné, než creepy, ale já nevím. Já bych se z toho v noci v parku asi regulérně posral!
Schlitzie je možno nejlépe znát z filmového kultu, natočeného roku 1932 s příznačnným názvem - Freaks , kde se kromě ní objevuje dalších mnoho podivných kreatur jako siamská dvojčata, trpaslíci, nebo boží (wassup Karl Pilkington!) Pillowman. Zajímavé je, že i přesto, jak tahle Americká hérečka vypadá (Doufám, že jde o ženskou), dožila sedmdesáti let!

#4 Unkown

Tady už je asi podle "jména" jasné, že vím o tomhle klenotu málo. Přesněji řečeno - o tomto případu vím úplné hovno. Našel jsem ho v postu na Návratu do reality, nazvaném "Nemocnice v roce 1890". Netuším, jak je něco jako tohle možné. Kdyby někdo o tomhle věděl více, ať se ozve, protože tohle opravdu vypadá jako zombie z nepovedeného horroru "Le Notti Del Terrore" . Jen posypat červy.

#3 Hang Mioku



Když na mě jedno video o téhle slečně vyplivlo fotku "after" , obdržel jsem slušný mini heart-attack. V tomhle případě jde ale o "dobrovolnou" Human Freak. Hang Mioku si totiž začla pořádně ujíždět na botoxových injekcích, aplikovaných do celého obličeje proti vráskám. Když začaly být výsledky fatální, musel jí to zatrhnout aji samotný doktor servírující botox. Hang jako správný saomouk ovšem nezaváhala, nakoupila injekce, a začala si rapidně střílet do ksichtu olej na smažení. Fotka výše napoví, jestli to byl dobrý nápad.


#2 Jacqueline Saburido

Tohle je poměrně známý případ. Pamatuju si, že jsem to jako menší viděl v televizních novinách, a dost to se mnou otřáslo. Ještě pár dní po reportáži jsem to v noci před očima, a nebyla to zrovna legranda. Jacqueline však za svou nehodu nijak nemůže. Do auta ve kterém jela to totiž napral ožralý chlap, který z nehody vyvázl bez větší úhony. Jeden z nejtvrdších příkladů, proč nechlastat za volantem!

#1 Goddess Bunny


Tohle je ovšem už nějakou dobu na mojem trůně, a dává mi to doteď! Měl jsem co dělat, abych,rozklikl fotku/video, a na tenhle brut se podíval. Tahle "umělkyně" si zahrála například v Mansonovo klipu "Dope Show" , a nebo ve "Water Sports" od Punk Bunny. Největší fame jí ale asi zajístilo její ultra odporné stepovací video. Pokud to furt někomu nepřijde dost bizarní, podotknu, že jde o chlapa! Mám pocit, že jsem někde četl, že tohle stvoření pořádalo i nějaké groteskní vystoupení. Ten, kdo za tohle byl schopen zaplatit, by měl hned teď na místě chcípnout. Nevím, jak se tohle mohlo zrodit, a ani nechcu. Vidět to někde na ulici, otočil bych se na patě, a hned utíkal bych na lobotomii. Někomu to může přijít funny, ale mě to děsí jak hovado!




Tohle jsou teda podle mě jedny z nejvíc creepy Human Freaks, na které jsem si zrovna vzpomněl. Nedělám si z toho prdel, nesměju se. Jsem jenom scared as fuck! Možnost druhého dílu nevylučuju. pa.

Žádné komentáře:

Okomentovat