Počitadlo prasáků

neděle 28. října 2012

#23: Cyriak

Každý průmerný internetový feťák už se někdy s Cyriakem musel setkat. Hodně lidí o tom ani nemusí vědět ale je to tak. Jeho legendární Gify se dneska válí už skoro všude. Já si na něho po delší době zas vzpomněl díky koncertu Ostravských BBYB, kdy použili jeho díla jako část projekce. 



Cyriak je teda Britský Animátor. Pro tvorbu animací využívá kombinaci programů Adobe, Photoshop a After Effects. Jestli někde na netu uvidíte totálně vytripovaný gif, autorem bude nejspíš zrovna Cyriak. Do svojich gifů nejčastěji používá ksichty od převážně bristkých celebrit a politiků. Ksichty pak např. morfujou ve vesmíru, blijou stejný ksicht, rotujou a přibližujou se na stejný ksicht apod. Dalším specifickým objektem v animacích jsou zvířata, hlavně ovce, medvědi nebo krávy. Tohle jsou však jenom dva příklady z milionu toho, co Cyriak stačil na net vysrat. Nebudu tu popisovat co se v klipu děje a dám rovnou ukázku.



Každé takovéhle video (hlavně z Cyriak youtube channelu) je podmáznuto Psychidelickou 8-Bit hudbou. Jo. I za audiem stojí Cyriak. Pro tvorbu hudby používá FL studio. Jako nashledanou přihazuju jeho vlastní animation mix, který zároveň obsahuje moji nejoblíbenější pecku. Cyriak je prostě génius ve svojem oboru. Nic šílenějšího nebo lepšího co se týče tohoto odvětví ani nehledejte. Každé video pochází z Cyriak youtube channelu, takže se klidně přes ně můžete proklikat na další jeho klenoty.


Žádné komentáře:

Okomentovat