Počitadlo prasáků

úterý 27. listopadu 2012

#33: Taxidermy Babe

Kanál Vice sere v poslední době na youtube desítky zajímavých dokumentů (Jeden už byl použit v článku o rituálním mrdání oslů). Když jsem se těmahle dokumentama proklikával, narazil jsem na video, které pojednává o vycpávání zvířat. Obecně mě téma taxidermie určitým způsobem uchvacuje (za vycpaného jelena u nás vyndáte cca 65 tácků), takže po přečtení názvu 'The World's Hottest Taxidermist' jsem prostě kliknout musel!


Takže kdo je podle Vice nejvíc hot taxidermistka světa? Jmenuje se Divya Anantharaman, mimo taxidermii se živí jako módní návrhářka a pochází z Hinduistické rodiny. Její záliba ve vycpávání zvířat je pro ní skoro jako fet. Když nemá po ruce mršinu na vycpání nemá problém si ji sama obstarat. Pokud čekáte, že vám Divya nabídne vycpání klasických myslivecký trofejí, jste na omylu. Její záliba v módě so totiž prolíná i v tomto koníčku. Můžete proto vidět myši ověšené korálema, řetězy a podobnou bižuterií. Za zmínku stojí i taxidermia alá mutant, o čemž svědí třeba dvouhlavé kuře.




Kromě všech těchto poznatků (a super momentu objevení zaskočeného kousku mrkve v hrdle) dokument ukazuje to nejzásadnější - a to celkový proces vycpávání od záčátku až dokonce. Všechno začíná u pasti, do které je úspěšně chycen svišť. Všeobecné nadšení jde pořádně znát. Za všechno mluví prohlášení "He's dead and he's gonna turn into a piece of art" . Druhým krokem je dost graficky vyobrazené stahování z kůže prokládané Divyiným monologem o fascinaci anatomií. Vice se s tím nesere a i přes všudypřítomné hejty a filtr 18+ ukázalo v téhle části naprosto všechno. Následuje opečování kůže, její následný návlek na model z polyuretanové pěny a kosmetické úpravy. Výsledek v titulcích, kde svišť pózuje s čejnem a dolarem v ruce stojí za to.



Jo. když si rozjedete video, mrknete na like/dislike bar a komenty, uvidíte stovky pussies. Můj názor ale zní: Vycpávejte! a Hromadně! I ty si mrdni svou krysu lopatou a vypreparuj ji na tajňačku ve sklepě. Vycpávání lidí je budoucnost!




Žádné komentáře:

Okomentovat