Počitadlo prasáků

čtvrtek 22. listopadu 2012

#32: Freaky Eaters

Po delší době tu mám další díl kulantních bizárů. Dneska hrábnu mezi klenoty televizních pořadů. Z obskurností, které lze vidět v Televizi jsme na blogu už zmínili šílenost o podivných návycích a kultovního Farmára  hledajícího si bábu, kterou vysílají naši bratia. 



Včera jsem však po několika náhodných kliknutích na youtube narazil na reality show nazývající se Freaky Eaters, kterou se může pochlubit kanál BBC three a TLC. Verze pořadu TLC má samozřejmě šílenější případy. Je tomu tak hlavně proto, že je z USA. Pořad se zabývá extrémními připady  lidských stravovacích návyků.
Co jde teda v téhle srandě všechno vidět? Pro ukázku jsem vytáhl dva případy.

 První je o obtloustlé ženské živící se valnou částí života pouze bramborami se sýrem. Po několika emočních výlevech o tom, jak je těžké s touho závislostí žít příchází na scénu test. Manžel tlusté svině se  pokusí obohatit její  jídelníček o zeleninu. Konzumace se nezdaří. Manželka se po očichání brokolice zhroutí. Brek je přerušován občasným dávením, způsobeným díky zápachu oné ďábelské zeleniny.


Druhý případ nás vede do rodiny, kde matka není schopná dostat skrze hrdlo cokoliv, co má pevné skupenství. Živí se proto pouze tekutinama. Po tomto faktu přichází pár keců o nedostatku energie. Bizarní moment nastává ve chvíli, kdy je na stole večeře. Vyjma matky všichni spokojeně hodují. Aby to ale rodině nebylo blbé a aby matka nebyla vynechávána z této tradice, řeší problém tím, že rozžvýkaná sousta před požitím vždycky vyplivne do přiložené sklenice. Po několika soustech tvoří obsah sklenice  zajímavý koktejl.


 Další díly potom pojednávají spíš o Amerických klasikách v extrémnějším rozmezí. Můžeme tedy najít závislot na jezení cheeseburgerů, hranolek, javorového syrupu nebo třeba zmrzliny. Je samozřejmě jasné  že neexistuje díl, kde by nějaký účastník urgentně fetoval zeleninu...

Žádné komentáře:

Okomentovat