Počitadlo prasáků

pátek 9. listopadu 2012

#28: Donatien Alphonse François de Sade - 120 dnů Sodomy

Pitvalo se tu už hodně věcí. Filmy, Hudba, Malba, reality shows... Na co ale ještě nedošlo jsou knihy. A proč nezačít tou nejtvrdší. 120 dnů sodomy musí být ultimátní relikvií všech prasečů a nechce se mi věřit, že něco takového má už přes 200 let. Určitě existují i další knihy,zabývající se podobnou extrémní tématikou (momentálně mě napadá Palahniukův Snuff, nebo Strašidla). Podle mě ale De Sadův počin furt nikdo nepřekonal. Navíc ta představa, že kniha vznikla v době, kdy chlapům stačilo vidět ženský kotník k tomu, aby na ně přišla urgentní potřeba povolit ventil je prostě šílená. Zároveň nechápu jak všechno to svinsto mohlo vzejít z jednoho jediného mozku...

K Příběhu. Nechce se mi smrdět po netu, abych našel profesionálně napsaný obsah atd... a tak napíšu to, co si pamatuju, ikdyž to nebude asi úplně přesné (četl jsem to minulý rok).Stejně půjde spíš o ten bizár, žejo . Jde vlastně o to, že se místní smetánka rozhodne začít zkoušet ty nejzvrácenější sexuální praktiky co existujou. Naberou proto pár služebných a poddaných (rozuměj mrdaných), vysloužilé děvky, jejichž historky budou sloužit jako inspirace a vydají se na vzdálený zámek, kde se začne veškerá zvrácenost odehrávat...


Zpočátku kniha začíná poměrně nevinně. To ale trvá asi jenom dvě stránky. Hned potom totiž dochází k popisu postav. Nejde však ale o popis alá "Krásné kudrnaté vlasy kaštanového odstínu"
nebo "Dvě nádherně zřející modravé oči přípmoníající tůně" . De Sade vás seznámí s aspekty jako: povislost koz, vrásčitost koulí , zahnutí ptáků nebo zabarvení prdelí. Po tomhle zajímavém popisu se pomalu navazuje na dějovou linku, která vypadá asi takhle. 
Účastníci se sejdou v salonku, kde zasedá jedna z kurev na vypravěčské křeslo. Po objasnění toho, jak se vůbec dostala k řemeslu se rozjíždějí jednotlivé historky. Každá kurva se specializuje na trochu jinou větev zvráceností. Odvyprávení kusu příběhu následuje výpisem highlightů, které se udály na zámku. Většinou jde o následné zkoušení praktik z kurvích příběhů. V knize se taky stává to, že je vyprávění čas od času přerušeno jedním z účastníků typem : Bože! Mě už tak stojí čůrák! "vezme jednoho chlapce a začne ho mrdat mezi stehna".

Abych dokázal že jde o pravý bizár, vybral mezi těmi litry chcanek a hromadami hoven tyhle kousky: Pán si najal kurvu, se kterou se přežrali do plných. po té se odebrali na pokoj, kde si začali skákat po břiše. Efekt, který snad popisovat nemusím je následován mrdačkou v hovnech a zvratcích. Je zde například aji historka, při které jsou kurvy nuceny srát do kádě, aby se v ní mohl zázazník rochnit. Go hard or go home.
Vyprávění dalších kurev je tvrdší a zvrácenější v tom smyslu, že v nich dochází ke zranění, případně ke smrti. Pálení kůže a používání mučících nástrojů není ýjimkou. Tyhle části jsou už vypisovány bodově a bylo to prý kvůli toho, že De Sada naháněli a musel proto dokončit své dílo co nejrychleji. Z téhle části mi utkvěla v paměti historka, ve které si jeden kutil zhotovil sud, do kterého namlátil hřeby (ostrýma stranama dovnitř), nechal do něj narvat ženskou a koulel ho po zahradě. Já jako nevím ale představte si, že máte třeba grilovačku na zahradě a najednou vidíte souseda který nahý (a s postaveným pérem) po zahradě před sebou kutálí sud, ze kterého se ozývá křik prostřídávaný zvuky způsobené dávením se krví. Všechno je doplněné tlustou rudou lajnou za sudem. Rozhodně okamžik, při kterém zapomenete otočit maso.

Můj tip teda zní. Pokud chcete začít číst ale nic vás nebaví a máte rádi prasečin...jste prasata, 120 dnů sodomy je rozhodě to pravé. Já osobně to považuju za jednu z nejzvrácenějších věcí, na které jsem kdy narazil a "datum výroby" z toho dělá ještě o to zajímavější unikát. Pokud vás nesere čtení z netu (kniha jde v ČR koupit), dá se vyhledat na Uloz.to. Pa





Žádné komentáře:

Okomentovat