Počitadlo prasáků

pondělí 12. listopadu 2012

#30: Lucifer Valentine

Jméno Lucifer Valentine, musí znát každý obdivovatel kvalitního filmu. Lucifer je autorem Vomit Gore Trilogy, která obsahuje následující díla: Slaughtered Vomit Dolls (2006), ReGoregitated Sacrifice (2008) a Slow Torture Puke Chamber (2010). Jak napovídá název trilogie, zvratkama a krví se nešetří. Kdo nemá rád zvratky, tak by se měl vyhnout jeho filmům, protože Lucifer trpí emetofilii a libuje si ve zvracení. Dneska se však podíváme jenom na Lucifera, protože jeho trilogie dostane vlastní článek (budu to muset dát celé znova, takže určitě příjemně strávený večer).

Lucifer byl odmalička vychováván jako satanista a je na to patřičně hrdý. Vyrůstal v rybářské vesnici V jižní Africe a tady končí, co o něm víme, protože je to zvracené hovado a musí chránit jeho pravou identitu. Lucifera už pronásledovala řada stalkerů a náboženských fanatiků, kteří vyhrožovali jemu i jeho rodině, takže na radu právníka chrání svojí pravou identitu. Kdo neviděl jeho filmy, tak si určitě říká, proč mu někdo vyhrožuje, ale následujících pár faktu to určitě vysvětlí.

Lucifer vyrůstal s jeho autistickou sestrou, která ho silně ovlivnila jako umělce a člověka, a je důvodem, proč natáčí filmy. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby s ní Lucifer neměl incestní vztah a ona kvůli němu nespáchala sebevraždu. Jeho sestra byla mentálně nestabilní a utopila se ve vaně, protože si Lucifer našel jinou holku. Sestra zkopírovala sebevraždu hlavní představitelky ze Slaughtered Vomit Dolls, která je Luciferovou přítelkyní. Jeho sestra tuto scénu dokonce několikrát předtím napodobovala a chtěla, aby ji u toho Lucifer natáčel. Tato scéna jde vidět v reGoregitated Sacrifice.




S Dantezem jsme vybrali jednu z perliček z jeho rozhovoru.

V rozhovoru se Lucifera ptali, jaké má další schopnosti, kromě kamerování a web designu. Ve zkratce řekl, že rád zohavuje krásné dívky, které nechá podepsat smlouvu na natáčení a potom je řeže žiletkami a nožem a pije jejich krev, kterou jim pak plive do tváře. Pak nějaké to dušení a takové klasické hrátky a zakončil to perličkou, že specialita jeho sestry byla, že snědla puding a pak mu ho vyzvracela do pusy. Puding podle něho chutnal překvapivě dobře.

Příště se můžete těšit na článek o jeho trilogii a určitě další zajímavé detaily z jeho zvracejících příhod.

Zbytek rozhovoru ZDE.
Tady taky jeden zajímavý rozhovor.

Kdyby si chtěl někdo objednat originál jeho trilogie nebo další zvracené díla, tak tady: http://www.unearthedfilms.com/

-Specter

Žádné komentáře:

Okomentovat