Počitadlo prasáků

pondělí 14. ledna 2013

#39: T is for Toilet

Tak jo. Po apokalyptickém failu, který se měl stát dva dny před vánocema nadešel rok 2013, který doufám nebude tak rybí jako ten loňský. Prvním impulsem toho, že tomu tak nemusí být je mnoho letos vycházejících novinek jak ve hrách, tak v hudbě, a  kinematografii, tzn- i  v Horroru. kromě kurvesky očekávaných kusů jako Evil Dead, The Lords Of Salem, nebo The Maniac vyjde i kokotinka jménem ABC's Of Death.



ABC's Of Death je totiž takový minifilm x 26. Koncept téhle myšlenky je takovýto: Tvůrci vzali celou (Anglickou = 26 písmen) abecedu, a ke každému písmenku přiřadili jeden kraťas s tím, že název filmu musí začínat na ono dané písmeno. Máme tu tedy Apokalypsu, Bigfoota, Cycle, Dogfight atd. Na projektu se podílejí i takoví horroroví majstři jako Xavier Gens (Divide), Srdjan Spasojevic (Srpski film), či Ti West (House of the Devil). K předběžnému shlédnutí lze na netu dohledat zastánce písmena T - Toilet.

Proč zrovna Toilet? Protože je to samozřejmě bizár, ale taky protože tu nebylo ještě nic, co by zahrnovalo plastelínu. Jo. Tahle plastelínová gore sranda je dělána stejně, jako tučňáček Pingu.
T is for Toliet má na svědomí Lee Hardcastle, který si řekl že ve svém grosteskním animáku spojí řádnou porcí brutality, černý humor, a dětský záchodový syndrom. Tvůrcům ABC's Of Death se dokonce pozdával tak, že dokázal vyřadit naprosto boží T is for Talk, který je ke shlednutí zde.


Žádné komentáře:

Okomentovat