Počitadlo prasáků

neděle 2. prosince 2012

#36: Igorrr


Je z Francie, hraje převážně breakcore, sere na všechna tabu a má rád kuřecí. Koho jiného bych mohl mít na mysli než bizarně znějícího hudebního génia - Igorrra. Tenhle šílenec, vlastním jménem Gautier Serre má do dnešního dne na kontě 3 Alba a již brzy (21.12) vyprde další s názvem Hallelujah.

Jak už bylo řečeno, Igorrr hraje Breakcore. Je to ale dost sporné. Neexistuje snad totiž styl, který by někdy v Igorrrovo  tracích nešel slyšet, byť jenom na chvilku. Při poslechu můžete teda narazit kromě Breakcoru na Death metal, Trip Hop, Barokní hudbu, Swing, Operu, Electro prvky, Jungle či  DnB bicí...prostě na cokoliv, kolikrát i v jedné skladbě naráz. Za zmínku stojí naprosto boží kombinování electronické hudby s akustickou. Jakkákoli skladba vytažená z Igorrrovy diskografie vám ošuká mozek, plivne na něj aspoň decilitr kyseliny a pomalu ho nechá roztát. 
Nejlépe to asi vystihl Dmitry Quarck, publicista webu soundproector.com:
"Představte si situaci, kdy zešílí kostelní varhaník, Naučí se growlovat, zvládne profesionálně pracovat se zvukem na počítači,
naučí se zahrát rytmus bicích, podobný stylu Slipknot a hraje na drum machine á la Venetian Snares. Mezi jeho oblíbené hudební nástroje
patří Španělská kytara. Poslouchá středověkou hudbu a mezi jeho koníčky patří sbírání starých nahrávek."

Mimo projektu Igorrr má Serre na svědomí společně s hudebníkem ÖXXÖ XÖÖX projekt Whourkr hrající absolutně šílený Cybergrind. Už po prvním Whourkr poslechu jde dobře znát Igorrrův rukopis. Stačí si jenom přidat více brutálních vokálů,rozsekaných a podtuněných kytar a kurevsky přitvrdit.

Furt nemáte dost? Mrkněte na Igorrovy covery, které ma na svědomí další hovado říkající si Mioshe. Všechny jsou absolutně úchvatné ale nejvíc mě asi baví zrovna ten k nadcházejímu albu:



Žádné komentáře:

Okomentovat