Počitadlo prasáků

úterý 12. března 2013

#49: Nicky - Rich Boy

Zrovna včera byl na youtube nahrán evidentně zamýšlený virál v podobě písně 'Rich boy' od určité
Nicky Tučkové. jde o velmi zkurveně zazpívanou písničku s otřesnou produkcí, špatnou výslovností a textem, který byl pravděpodobně tvořen na silném DMT. I přes tyto všechny faktory má nehledě na like/dislike poměr Nicky za den naklikáno  přes dvě stovky tisíc a počet stále roste.



Jestli však někdo očekává můj hejt na tuhle groteskní sračku, bude celkem zklamaný. Osobně mě to baví jak svině a považuju to za lehkou genialitu. Proč? Nejen, že Nicky božsky využila majoritní demence Českého národa a kvalitně ho vytrolila  (Seriously, kdo si myslí, že to ta holka myslí vážně musí být poloretardovaný nedomrd. Stačí si přečíst popis videa). Navíc totiž (řekl bych, že záměrně) velmi dobře pochcala to všechno, co normální lidi poslouchají ne nutně v cizích jazycích (Jo, ti co nejvíc pičujou na toto video) a taky si udělala geniální prdel ze všech wannabe celebrit, 'zlatokopek' a podobných individuí, jinak řečeno - to, co si masochisticky jedou ti lidi, kteří měli urgentní potřebu hejtit tohle video.

Je celkem už po prvním dni jasné, že Nicky čeká v ČR pořádná fame, a to nejen na netu. Dávám tomu pár dní, poté budeme určitě mít možnost sezřít interview o jejím psovi třeba ve VIP prima zprávách. Osobně Nicky tleskám a cením ji za to, že do toho šla i přes to, že bude u většiny do konce svého života za totální píču. Čekám teda, kdy lidi strašně prozřou a budou si hrát na chytré tak, jako já s tímhle mrským článkem. Čao.


Žádné komentáře:

Okomentovat